10.11.08

kim ayırdı sevenleri?


Quotations Broadside 1
Originally uploaded by joyouz

MLA Formatting denen şeyle tanışalı çok olmamasına rağmen hemen yüz göz olduk. kendisine burdan en içten küfürlerimi yolluyorum.kırmızı çizgilerini ellerimizle çizdiğimiz ilkokul defterlerine, paragraf başı yapıp başlamanın hasretiyle yanıp tutuşuyorum.


yarın bir gözlem çalışmasına başlıyorum. sabahın ilk dersinde aldıkları kahvelerini öğle arasına kadar gezdirenleri gözlemliycem. kimler bunlar, amaçları ne? bütün bunları anlamak istiyorum.


ama bir okul, öğrencisine günde 7 saat aralıksız ders programı verirse bilemiyorum bu öğrenci başını hangi dağlara vurur. öğlenleri tabldotta yemek yeme ihtimalini sevdim ben.

4 yorum:

Hüma dedi ki...

sana bisey anlatmalıyım. ben güzide okulumuza basladıgım ilk hafta okulu bırakmaya karar verdim, istanbula donmek uzere. annem "cok komiksin kızım" diyip yuzume kapattiginda telefonu, ben kararimi coktan vermistim. okula gitmedim bi donem, ne yaptim dersem, devamli gozlem ve yemek yemek.
Sonra mı? ilk donem ortalamam 0.71. bir de fark ettim ki, zaten baska okul kazanıp bi yerlere gidene kadar 2 sene gececek, iyisi mi, bosver oku dedim.
okul bitti:) bi suru kez "seref" ve "ustunseref" ogrencisi de olmus olmama ragmen, ortalamam ilk donem yuzunden hic adama benzemedi.
gozlem yapmaktan, beynimdeki butun damarlar acildi, suan cok fena gozlemler yapiyorum. ve kendimden bıktım.
he bi de, acaip kilo almıstım:)
"degistirmeye calısma, degissinler diye bekleme. sen kendi icinde, kendi dunyanda yasamaya devam et".
muck.

dide dedi ki...

yok yok hüma okulumu seviyorum ben, eğleniyorum da öğreniyorum da:D
hatta bir sürü şey oldu. anlatmazsam çatlarım, mailine bak arada :D

Adsız dedi ki...

mla' e alış dideee. alış hatta abart. kanına işlesin. çok çıkar daha karşına. demedi deme de ne dersen de :)

queen of spades dedi ki...

ya dide ben de merak ediyorum neler oluyor hala orda diye.. o okul gozlemle bitmez, her sene yeni bisi adet olur orda :)ama anladiim kadariyla 12 yildir degismeyen tek sey calculus sinavlarinin ctesinin icine etmesi :) eger muhendisliksen seneye bi de bunun ogleden sonra versiyonu olan dif. le tanisirsin simdiden kolay gelsin...