28.7.09

efendim merhamet diye bir şey var


Windowsilhouette
Originally uploaded by rakeif
merhametten doğan marazları ve onların başıma ördüğü çorapları anlatmaya başlasam; yeşilçam'dan kendime yer kapardım.
dünyanın en kuştüyü, en pofuduk, en güzel yastıklı, en mis kokan nevresimli, en anne eli değmişli yatağında yattığımı düşünürken uyku kaçıran olasılıklar vardı aklımda. böyle söyleyince sanki müthiş esrarengiz şeyinin peşindeymişim gibi ya da harry potter'cılık oynarmışım gibi geliyor kulağa. ama değil pek tabi. kimi kandırıyoruz canım şunun şurasında. nihayetinde insan yalnızlığı bir sivrisinekle bile geçiştirebiliyor. ama yemin ederim medyada iş yok. bir tane mi güzel film olmaz.

3 yorum:

cündebaz dedi ki...

intikam nasıl soğuk yenen bi yemekse merhametin de sıcak sıcak olmadı mı tadı çıkmaz.sonuçta sıcakkanlı insansın, senden farklı bişey bekleyemiyor insan. yine de çok istiyorsan daha önce de söylediğim gibi; "hey lloyd im ready to be heartbroken", egon söz konusu bi yerde. bi de şu var ki biz belli sorumlulukları olan ama bunları boşlayan insanlarız. bilmem farkettin mi-ki bence ettin.

Benan Molu dedi ki...

sana yastıklı şarkı yapıcam.

dide dedi ki...

cün: sorumluluklarımı güzide mail grubumuzda paylaşmadığım için boşladığımı ima etme bence hey jude. çok dehşetengiz olaylar vuku bulabilir. bir sessizlik varsa kuzuların sessizliğidir deyip, gözlerinden öperim.

şarkı yap bana lütfen lütfen, çok mutlu olurum görürsün :)