19.10.08

i say no


Back to school
Originally uploaded by 7moode'

ben bu hafta ölmezsem başka hiçbir zaman ölmem sanırım.

essay quiz sunum ödev, quiz midterm ödev, toplantı ödev quiz essay . . . şeklinde giden bir listem var.


omaygat.

destek arıyorum. birbirimize vitaminler moraller verdik diyebilmek istiyorum. uykumun kaçıp, ben armut diyene kadar da çıkmamasını istiyorum. göz açıp kapayana kadar geçsin gitsin diyorum. başka da bir şey diyemiyorum.

8 yorum:

bi sandalye çek ve otur. dedi ki...

gözyaşlarımızı bitti mi sandın be dide ama benim hala umudum var. sistemli bir çalışma, sakin bi musuki, arada kayıp zaman sayılmayacak filmler, bol bol çay, sinir stres anı için el altında bulunacak kalem ve defter, tercihen hav ay met yor madır, elinden bir an önce düşürmek isteyeceğin -ki böylece ders başına gidebilirsin- bir kitap, sen onunla konuşmak isterken uykusu gelen bir arkadaş hepsini çözer.
ya da bir cinnet her şeyi halleder ama ben tavsiye etmiyorum.

Emir Bey dedi ki...

zülfikâr gibi zor ve iddialı bir kelime ancak bir şarkıya bu denli oturtulup yakıştırılırdı herhalde, hayatımı ikinci bir zülfikârlı şarkı yapmaya adadım =))

91 dedi ki...

essay eğer alanımdaysa yardımcı olabilirim efenim, her ne kadar üniversite essaylarına zaman olarak aşina olmasam da, zamanında hiçbir falso vermemişimdir essaylardan. destek lazımsa bildiriniz, çekinmeyiniz.

dide dedi ki...

sandalye: fena ciddiye aldım tavsiyelerini. dünden beri yapıyorum tü tü tü maşallah şimdilik her şey yolunda :)

emir bey: zaten ancak siz yapabilirdiniz ikinci bir zülfikârlı şarkıyı. siz yapın, last fm' in güvenli kollarına bırakın. biz de dinleyelim :)

91: günün süpermeni seçildiz efem. ivedilikle ulaşacağım size bu konuda.

radiopanic dedi ki...

valla, hastane koşuşturmacalarından ötürü saat 23de geldim eve. girmem gereken yazılı ve sözlü sınavlar, tutmam gereken nöbetler, iyileştirmem gereken hastalar var. sözlü sınav da, kurulun önünde olacağım bir sınavdır. kasışa gel yani. ayrıca eve geliş saatim fikstir. sosyal hayatım kaybolmuştur. kafayı yemek üzereyimdir. ne biçim üniversite hayatı anlamamışımdır.

timeout dedi ki...

aynı durum hep bende de mevcut...

91 dedi ki...

mail eşşeklik ettiyse utku91@gmail.com u deneyiniz efem, çünkü bud maili kontrol etmeme rağmen bir ulaşım görmedim o kısımdan :)

dide dedi ki...

radiopanic: ovv senin durumun çok daha fenaymış ama ben acemiyim ya ondan böyle sıkıştım.

timeout: valla küfe küfe çile çekiyoruz.

91: benim hatam tamamen ama an itibariyle atılması gereken mail atıldı :)